Godmorgon, eller neej godkväll kanske ?

Har varit i skolan hela dagen. Igår vid elva kom mamma och pappa hem igen. Pappa hade ramlat på jobbet och kunde inte röra så mycket på armen, men inget var brutet. Det var någon muskelslitning eller nåt sånt:  :) skolan idag gick ganska bra. IMorn är det praktik :D Och jag har inte tid att sitta vid datan, bussen till träningen går om 15 min :s.. Jaja hörs imorn kanske eller kanske ikväll? Nej ikväll blir det nog inte, då blir det att sova..

Pappa till sjukhus

Hemma från träningen, skjutsade hem ida och linn också.. och pappa är på väg till sjukhuset.. Pratar med johan i tele, ska snart duscha och äta något sen försöka sova om jag kan

Fortfarande i skolan

Ja jag är fortfarande i skolan. Lunchen va inte god, fanns typ ingen kyckling..Ska ha sista lektionen om 2 min! Blir ett snabbt inlägg bara. Hem och äta och träna sen, wihho! :)

Skolan..

Sitter i skolan just nu, har samhällskunskap, men jag är klar och då fick man ta lunch^^ Men väntar på ellinor. Till lunch idag vare typ pastapytt med kyckling, gott? Det vet man inte.. Låter inte så gott men det kanske e gott vem vet. Efter skolan ska jag träna! Superkul, blir att skynda hem och äta och sen packa sen slänga sig på bussen ;). Det är min dag det..

Nu ska jag gå och äta lunch.

  Kanske maten ser ut såhär? :)

Kladdkaka recept!

Innehåll:

3 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
3 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker
2 ägg
100g margarin

Sätt först ugnen på 175 grader. Det är bara att blanda alla ingredienser i en skål och sedan röra om med en sked eller liknande, men jag skriver ner den ordning jag brukar göra, då det inte blir klumpar eller liknande när man gör så!
Först häller jag i sockret och vetemjölet och rör om lite. Sedan tar jag kakaon och vaniljsockret, rör om. Smält smöret, medans det smäter, häll i äggen. Sedan smöret.
Smöra en rund form eller sätt bakplåtspapper på en rund form, häll i smeten där. Ha i ugnen i 25-30 min, super gott blir det!

Detta är dock inte min bild, men den ser ut så där ungefär! :)





Måndag

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev! Har inte riktigt haft tid.. I fredags åkte jag hem till johan, han fyllde 19! Så var jag där sen halv sju gick vi upp på lördagsmorgonen för att åka hem till mig och sen till uppsala direkt för jag hade match och vi skulle handla lite i uppsala innan! Jag fick ett par skor :D sen åt vi på donken innan matchen.. matchen vann vi med 6-4 ! super bra, jag hade lite ont i nacken, kunde inte vrida så bra på huvudet åt höger hållet.. :/ men det gick bra iallafall. Efter matchen åkte vi till Ikea, handade nytt köksbord, sen åkte vi hem, va hemma vid sju kanske, åt middag, grillad kycklin och potatis kroketter, mums! Sen på kvällen "kollade" jag på film, sov alltså! Det var min lördag och fredag..

På söndagen var vi till mormor och hälsade på och fikade lite, sen åkte vi hem, då skulle johan hem men jag åkte på innebandy så han fick va hemma med simon^^ Det var min bror som spelade. Dom vann med 5-0!!! :) Jätte bra, duktig målvakt har dom! Sen efter matchen handlade vi och sen hem och åt tacos, jättegott! Sen på kvällen hände inte så mycket, kollade på solsidan och time out, jätteroliga program! Sen somnade jag före tio, det ska jag försöka göra varje dag denna vecka för jag är alltid så trött, så kanske blir piggare om jag lägger mig tidigare! Får hoppas på det iallafall.

Idag har det varit skola, dagen har rullat på hyfsat bra. Haft idrottsprov, skrev på nästan alla frågor så det kändes bra! :D När jag kom hem åt jag pancakes och sen kollade jag lite på tv, bakade en kladdkaka och nu sitter jag vid datan. Ska duscha och gå och lägga mig sen någon gång^^

Ska skriva ett till inlägg nu med receptet på min kladdkaka, den blir supergod och kladdig! :)

Mitt recept är bättre än det! :)

Tjoo

Heej, idag har jag haft praktik, fick vara i kallskänken, lite roligare än bröddisken ^^. Får göra smörgåstårtor och så. Efter praktiken träffade jag johan, vi gick och fikade, ( vi har ett och ett halvt år idag) sen gick vi på stan, köpte foundation och lite hårsnoddar och sånt ^^ Sen hade vi en timme kvar tills bussarna gick så vi gick till nightmareoutlet, och sen till willys, köpte tuggummi :D

Kom hem 19.00.

hemma

Är hemma, fick sluta tidigare för dom höll på att fixa strömmen på handel så det va typ strömavbrott. Så var hemma för en timme sedan :) det va skönt då hinner man ta det lugnt och äta innan träningen :) Skit bra! Ska äta snart, spagetti och köttfärssås! mums :D

Skola..

Just nu sitter jag i skola. Var på träning igår, superkul! Ska träna idag, superkul! Och imorgon ska jag praktisera, jag vill inte jag vill inte jag vill inte... åh! Jag vill byta plats! Det är så tråkigt på flygfyren.. trivs inte så bra.. Nu börjar lektionen hejdå!

Hellu Hellu

Sitter i skolan nu såklart, har snart sista lektionen, skönt! På senaste lektionen fick vi massage, sköööönt! Och efter skolan ska jag träna, skööönt! Haha! I helgen spelade jag match, i tobo örbyhus, mot töff. Vi vann med 7-4, fick göra två mål. Sen gjorde jag inte så mycket mera, kollade på herrarnas innebandymatch på söndagen, dom förlora med 9-2 tror jag det va, men dom mötte serieledarna. Börjar lektionen om 15 min, vad ska jag göra tills dess? Ja pressa facebook antagligen. Det är det man gör på rasterna i skolan. Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska pressa facebook nu!
Och jag som älskar vintern, har börjat längta efter sommaren!

Kan inte lägga in nån bild, funka typ inte :(

Ojoj

Oj vilken dålig uppdatering, så blir det ibland! Sitter i skolan nu och ska dra och äta nu, igår var jag med Nergiz på donken! Gottgott.. Köpte present till johan också, fyller 19 på fredag han! Nu ska vi äta..Köttsoppa..


Praktiken..

åhh.. får så ont i fötterna varje gång jag varit på praktik. Och slutar fyra, så skyndade mig för att hinna med bussen, men hade så ont i fötterna så kunde inte gå så fort! Så fick ta en senare buss, gick till Åhléns och sen till Ica för jag var så hungrig så köpte vindruvor. det är så gott! och det släcker törsten lite. Satt inne på biblan och åt tills klockan va tio i fem, då gick jag till buasen, och precis när jag ställde mig vid busshållplatsen så kom bussen. Tur eller vad?! :D
Och nu är jag helt seg i hela kroppen, ont i fötterna, seg i benen, kanske är för att jag är trörr? jag vet inte.. får försöka lägga mig tidigt idag iallafall. Sista inlägget för idag!
Godnatt

bild tagen i umeå i somras <3

trött

Känner mig väldigt trött.. kanske ska gå och lägga sig? haha neej :P inte än. Jag har ingenting att göra.. :( Funderade på att åka till draget, men jag orkade inte sen, kanske åker dit imorgon, vem vet? Nej jag känner inte för att skriva och jag har inget att skriva om. VI hörs senare eller imorgon

Heej

Ja tjena, oj länge sen jag skrev! Haha , men igår när jag kom hem så skulle ja bara äta sen iväg igen, och när jag kom hem gick jag och la mig ^^ Och idag har jag praktiserat, så åkte 7 imorse och kom hel halv sex xD lååång dag, men så är det. Jag praktiserar på flygfyren, inte så kul, bara packa bröd hela dagarna.. :P xD jaja men ska va där till vecka 8..

Sluuttatt !

Skolan är slut för idag nu! :D Jag och Nergiz va så smarta så vi börja med engelskan tidigare så vi fick sluta tidigare. Då hinner jag hem och äta innan träningen! ;) Det blir bra det, min buss hem går 16.20, är hemma 16.50 ungefär, sen åker jag 17.25 igen, så det blir en snabbis hem ! ;) hihi :)


Jadu..

Ja, då va man i skolan igen då. Igår tränade jag, gick bra :) Fast åkte aldrig buss, åkte med mamma^^. Jaja, sitter i skolan och har rast, eller resurs men jag har inga restuppgifter men nergiz skulle fixa nåt så väntar på henne, sen ska vi äta lunch, tror det är blodpudding idag, det är gott ;) typ ingen gillar det men det gör jag hehe :) Slutar 16.20 , precis när min buss går, så om jag inte får sluta tidigare måste ja åka till träningen direkt, utan mat :( Men kanske kan gå typ 5 min tidigare, för hoppas det :)

/ T

Träning

Drar snart till träningen, åker buss dit och bussen går 17.35 men åker ner typ snart för min bror ska på sin träning snart. Får se om jag går ner till Ida eller nåt annat skoj så länge.. Hörs kanske när jag kommer hem!

/ T

fel

skrev fel, 4 timmar och 7 min kvar!

Träning, träning, träning

Träning idag ju, och det är ett tag kvar och jag sitter bara och väntar, vad ska man hitta på? Tiden går så sakta när man väntar på något roligt.. :/ ca 3 timmar och 10 min kvar.. Vad kan man göra? Blir galen, får väl hjälpa mamma med maten snart så har man iaf något att göra, och det är rätt kul att laga mat! :D Men just nu sitter jag bara vid datan..

Hemma!

Hemma efter denna skoldag. Vi hade ju aktivitetsdag, då va vi i olika grupper och skulle lösa olika gåtor och så, sedan fick vi se en film, den hette I am Sam, den va bra, nån som sett den?! :) Åkte med 12.15 hem, eller ja den va trasig så vi fick stå och vänta på att det skulle komma en ny buss, så vi vart 15 min sena, gjorde inte så mycket för min del! Nu blire bara att ta det lungt, inte göra mycket alls!

/ T

En super dag!

Godmorgon! Är i skolan nu, sitter med johan :P Idag ska vi ha aktivitetsdag, inte en aning om vad vi ska göra, men får väl hoppas det blir kul. Så slutar tolv då åker jag hem 12.15 hem förmodligen :) Sen när ja kommer hem blir det att ta det lungt, hjälpa mamma med maten och sen åka och träna, en suoer dag!

/ T

Oj oj..

Idag har jag inte bloggat mycket, och kommer inte blogga mer idag heller, för jag mår inte så bra! Kunde inte sova igår, eller somna hyfsad tid, typ tolv, men jag måste ha mer sömn annars för jag sån himla huvudvärk och orkar inte göra annat än att ligga ner och vila. Så idag blir de att sova tidigt, förhoppningsvis!

Jag gick till syon idag, för att byta till engelska b och det gick bra så nu har jag engelska B. Mycket bättre än Information och Layout B! :) Sen rullade skoldagen på och jag slutade klockan fyra. Gick då till Intersport med johan, och jag köpte en väska att ha idrottskläderna i eftersom min gick sönder i torsdags, buhu :(, men men det gick lika bra att köpa en ny :D. Kom hem vid halv sex, och sedan dess har jag ätit middag, legat framför tvn, vart ner till ica, kollat op film i 10 min och nu sitter jag här vid datan. Fast snart går jag från datan och lägger mig framför tvn eller nåt, för då försvinner huvudvärken för ett tag!

Imorgon ser ut att bli en bra dag, börjar skolan klockan 9, med aktivitetsdag för vårat program, har inte en aning om vad vi ska göra, men sen efter det så slutar jag. Typ klockan tolv, och då blir det väl att åka hem och ta det lugnt, kanske hjälpa mamma med maten, och sen dra vidare till träning, kan det bli bättre?! :D

Men nu hörs vi imorgon, godnatt!

/ T

Bjuder på en bild!

Skolan..

Godmorgon, idag vare skola, så sitter i skolan just nu. Har organisation och ledarskap, men har man gjort alla uppgifter så har man inte något att göra så då får man sitta vid datan! Och jag fick reda påå nyss att min lärare är sjuk, så nästa lektion börjar 12.40, kuuul! Då blir det väl att pressa facebook..! Eller om jag ska byta kurs till Engelska B får väl jag plugga på det, men först måste jag prata med syon om det, men hoppas det går bra! Nu går jag och kollar om hon är här, hörs senare!
/T

Nu blir det att sova, eller snart iaf!

Godnatt får väl jag säga, ska sova snart, kollar film just nu. Åh jag vill inte gå i skolan imorgon! :( Men jag måste ju.. Jaja godnatt godnatt vi hörs imorgon!

/ T

<3

Jag älskar dig oerhört mycket, inget kan beskriva min kärlek till dig, du är det bästa som någonsin hänt mig! <3

Hemma igen

Är hemma nu, kom hem vid 17.30, och när man kommer hem ser man familjen sitta och äta pizza, mums vad gott! Så nu har jag ätit pizza, och kollat lite tv. Finns inte så mycket att göra hemma tyvärr. Fast är jätte trött idag så ska försöka sova tidigt idag! Så snart blire duschen sen kanske se någon film ? VI får se vi får se. Imorgon börjar skolan igen, kul att träffa kompisarna men vill ha längre lov orkar inte gå i skolan! :( Imorgon slutar jag klockan fyra, vet inte om jag och johan skulle till intersport eller något sådant, ska fråga honom det sen så får vi se hur det blir!
Nu ska jag kolla facebook sen duscha, skriver senare förhoppningsvis!
/ T

Johan och jag i Umeå i somras <3

Hos Erica!

Är hemma hos Erica, vi har sett film och suttit vid datan och så! :) Ska åka hem vid fem, sen ikväll händer det väl inget, blir väl att lägga sig tidigt för att orka gå upp imorgon.. skola dåjöööh (;
Jaja, nu ska väl vi hitta på något annat, vet inte vad men nåt blire väl!

Hörs senare!
/T

Godmorgon!

Godmorgon Godmorgon. Skrev inte igår för jag kom hem strax efter tolv och då var jag så trött så jag orkade inte skriva. Menmen, idag ska jag åka til erica, min buss går om 30 min, så jag ska nog sätta fart och göra mig iordning!
Vi hörs senare
/ T
   Brunett och osminkad!


Hemma!

Hemma från matchen, åh fyfan va sur jag blev på dom jävla domarna! Det står 4-4 och det är bara några få minuter kvar, så gör vi mål och domarn blåser i pipan för att det är mål, och så kommer den andra domaren och blåser av och går och pratar med den andra domaren, och säger att det inte blev nåt mål, för att linda stod i målgården. och det gjorde hon inte ens! Fyfan va sur jag blev. Så det blev tyvärr 4-4. Jaja, nu ska jag fixa mig för att dra iväg på middag!
Vi hörs
/ T

Nu drar ja!

Nu ska jag börja fixa mig så jag kan åka! Vi kanske hörs senare ikväll, vem vet? För jag ska bort till våra grannar på middag, så det kan bli dålig uppdatering, men vi får se, kanske kan sno åt mig datan där? ;) jaja vi hörs!

/T

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon, har klivit upp nu, har hunnit käkat frukost, klätt på mig och packat min väska, för idag är det match! Ska bli superkul, hoppas på vinst! Matchen börjar 13.30, men jag åker hemifrån 11.00 för först ska jag till min mormor och sen ska jag kolla på ulagets match! :) Förövrigt så mår jag bra, har tyvärr inga pengar på mobilen, så kan varken ringa eller smsa :/ tråkigt, men fyller på mobilen under dagen någon gång!
Vi hörs senare!
/T

Sommar <3

Godnatt!

Nu börjar de bli dags att röra sig mot sängen, kom hem från Sofia runt elva, det var riktigt kul att träffa henne! Vi pratade väldigt mycket eftersom vi inte har setts på ett bra tag ^^, men det var kul, hoppas på att träffa henne mera :D
NU ska jag sova, en länk till sofias blogg, www.asmb.blogg.se :)
/T

-

Hejhej! Har inte suttit vid datan förens nu. Men jag kom hem från uppsala för ca en timme sedan. Det var superkul, och mitt kusinbarn är så sött! Lilla hugo :). Kanske får en bild på han senare, har ingen på datan just nu. Ikväll ska jag till Sofia, ska väl åka typ snart tror jag, så bäst att jag går och fixar mig, Vi hörs senare kanske om jag skriver sen!
/ T


Godnatt!

Nu börjar det bli dags att sova, hann inte fixa nåt på bloggen idag heller tyvärr, får hoppas det blir imorgon. Mina planer för morgondagen är att säga hejdå till johan, åka till uppsala och sen träffa en kompis jag inte träffat på år och dar, men imorgon ska jag förhopningsvis träffa henne! :)

Jaja, godnatt sov gott så hörs vi imorgon eftermiddag/kväll, beroende på när jag har tid at blogga.

/ T

The rain falls down, when the sun is shining

Hejhej,
ja igår vart det inte så mycket fix med min blogg, men hoppas att det blir något idag. Har faktiskt inte suttit vid datan någonting idag förens nu, därför jag inte har skrivit! Men idag har jag iallafall inte gjort något, vaknade runt elva, sen så bara slappade jag. Vid halv tre åkte vi och hälsa på min farmor, och sedan åkte vi och handlade. Och nu sitter jag här, funderar på att gå ner och hjälpa mamma med maten, men vi får se hur det blir med den saken! Imorgon ska jag till uppsala och hälsa på min kusin och mitt kusinbarn som är 9 månader, jättesöt! Sen på lördag blir det match, kom och kolla?! :D

Hare bra så hörs vi senare
/T


-

Hej!
Nyss startat blogg! Men ja, jag har jullov just nu! Så himla skönt. Fast börjar på måndag! :/ menmen.. sånt är livet. Jaja jag har haft ett skönt lov, mest tagit det lugnt, vart med kompisar, tränat en del, varit med johan osv. Fick massa fina julklappar, bland annat en toolbag! (en väska till innebandyn) önskade mig den så vart nöjd! Sen fick jag massa annat också, som jag inte orkar skriva^^ nu ska jag försöka fixa lite på bloggen, så vi hörs senare! Slänger in en bild på min toolbag, :)


/T


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0